VALG AV VINTERHAGE

Vi hjelper deg fra A til Å om du ønsker det.
Vi leverer

Nordisk vinterhage leverer og monterer kvalitets vinterhager for helårsbruk, til privat og bedriftsmarkedet i hele Skandinavia. Vi har butikk i Vennesla med over 1000m2 showroom. Her har vi utstilt ulike vinterhager sånn at du kan ta og føle på kvaliteten. Ny butikk åpner også i Bergen og i Oslo vår sommer 2016 med stor utstilling.
Valg av vinterhage

Du står overfor utallige muligheter ved valg av ny vinterhage. Det skal representere deg og dine behov samt kle ditt hus. Vi i nordisk vinterhage har en egen pasjon for vinterhager og dets egenskaper og ønsker å bistå med vår kunnskap slik at dine forventninger innfris. Dette gjelder både utseende, tekniske egenskaper.
Befaring og mål

Vi her egne montører som er sertifiserte montører fra vår fabrikk til å montere vinterhager som er kjøpt hos oss, for deg. Forut for montering kommer vi på befaring der vi foretar alle målinger og en visuell kontroll slik at montering kan skje i henhold til Norsk Standard. 
Klargjøring

Ved montering av en vinterhage er underlagt meget viktig. Underlaget må være avrettet og av stabil grunn som er i henhold til leverandøren sine krav. Anbefalt underlag er støpt dekke av betong som er utført av fagpersonell. Nordisk vinterhage gir alltid ut målsatte tegninger av fundamentet for enkel støping.

Ønsker tilbud. Klikk her!
Ta kontakt med oss.
Ønsker du et tilbud fra oss kan du klikke på linken under. Ta gjerne kontakt med oss vis du lurer på noe.Ønsker tilbud Kontakt oss Bli inspirert
Share by: